Autor: Kärt Blumberg • 4. august 2009
Ainult tellijatele

Rahata Riia haigla võib aasta lõpus uksed sulgeda

Läti üks vanimaid ja tähtsamaid meditsiiniasutusi, Riia 1. haigla on eelarvekärbete tõttu sunnitud augustis koondama kaks kolmandikku töötajatest ehk 570 inimest, kuid raske majandusliku olukorra tõttu võib haigla detsembris üldse uksed kinni panna, vahendas Eesti Päevaleht LETA`t.

Haigla juhi Andrejs Pavarsi sõnul on meditsiiniasutuse eelarvet kärbitud 70 protsendi võrra ning haigla läbirääkimised tervishoiuministeeriumi ja linnavalitsusega ei ole samuti tulemusi andnud, kuna kohalik omavalitsus ei suuda Riia linnapea Nils Ušakovsi sõnul haiglat rahastada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708