Autor: Triin Tabur • 21. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaal loodi puuetega inimestele ühing

Hiiumaal loodi uus puuetega inimestele suunatud tegevusega mittetulundusühing – Hiiumaa puuetega laste vanemate ühing, mille juhtmõtteks on aidata lapse vanemat, et tema siis omakorda oskaks aidata oma last.

Hiiu maakonna väiksuse tõttu on meil puude liigipõhiseid organisatsioone vähe, sest õnneks on ka abivajajaid üksikuid, kirjutas Hiiu Leht.

„Olen palju mõelnud nendele inimestele, kellel on lapseeast vaimne puue, või psüühikahäire, kes täiskasvanuks saades jäävad ikka lapsemeelseteks ja ei kuulu enam kuhugi,“ selgitas vastloodud ühingu juhatuse esinaine Marge Ventsel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099