Autor: Kärt Blumberg • 29. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Surgitechi omanikud kuuluvad ka Fertilitase ringi

Surgitechi omanikud on investeerinud Eesti suurimasse ja tuntumasse erakliinikusse Fertilitas.

Soovides sügavamalt meditsiini finessidesse sukelduda ja oma vara kasvatada, soetasid Sven Troost, Peeter Metsik ja Lauri Maisvee (omanik kuni 2007. aastani) 2003. aastal eraisikutena spetsiaalselt selle jaoks loodud firma Suur Visiit kaudu erakliiniku Fertilitas aktsiaid.

Kliinik oli sel ajal raskustes ning vajas korralikku rahasüsti ja uut sisseseadet. Noormeeste rahast üksinda aga ei piisanud ja nad hakkasid otsima endale kompanjone teiste arstide ja ka erainvestorite seast. Nii sattus lõpuks kampa LHV pankur Andres Viisemann, kellele kuulub 50% Suure Visiidi aktsiatest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099