Autor: Siret Trull • 20. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maarjamõisa haigla sai pommiähvarduse

Teisipäeva varahommikul kell 6.55 sai politsei Lõuna-Eesti Häirekeskusest teate, et Maarjamõisa haiglale tehti pommiähvardus. Häirekeskusse helistanud meesterahvas ütles, et ühe tunni pärast lõhkeb seal pomm.

Kontrolli käigus selgus, et samalt telefoninumbrilt helistati 10 minutit varem ka politseisse. Helistajaks oli 1979. aastal sündinud Meelis, kes kaebas traumapunkti töötajate peale, kuna tema hinnangul ei olnud meedikud talle piisavalt tähelepanu pööranud. Kell 7.10 tabas politseipatrull Meelise tema elukohast ning mees viidi arestimajja.

Õhtulehe andmeil pöördus Meelis kell 6.15 Maarjamõisa traumapunkti, kus talle tehti vastavad uuringud. Kuna ta ei vajanud erakorralist abi, ei jäetud teda haiglaravile ning ta võis koju minna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708