Autor: Kärt Blumberg • 3. november 2009
Ainult tellijatele

Delfi: Paneme arstid kaameravalve alla

Mida ühist on arstidel, kaitsepolitseinikel, juristidel ning näiteks sotsiaaltöötajatel? Kõigil neil on end raske avaliku verbaalse rünnaku puhul kaitsta, sest nende töö nõuab rohkemal või vähemal määral mingi informatsiooni saladuses hoidmist, kirjutas Delfi.

Viimase nädala jooksul on Eesti üldsus olnud tunnistajaks kahele juhtumile, kus solvunud või pettunud patsient arstide vastu meediasõda on alustanud. Esimesel juhul väitis venelanna, et eestlasest arst oli teda seaks sõimanud, teisel juhul süüdistas tuntud ajakirjanik Mustamäe haigla arste sisuliselt oma poja surmale kaasaaitamises.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708