Autor: Kärt Blumberg • 3. november 2009
Ainult tellijatele

Lugejad: haige tahab arstilt rohkem infot

Postimees.ee üleskutse peale jagasid oma kogemusi haiglas ja teiste arstide juures sajad lugejad, kel on nii väga häid kui halbu kogemusi. Ette heidetakse nii pealiskaudsust ja halba käitumist, kiidetakse põhjalikke ja abivalmeid tohtreid.

Mitmed Postimehe üleskutse peale oma arvamuse kirja pannud on tundnud puudust arsti mõistvast suhtumisest ja selgitustest. Kiidetakse arsti, kes viitsib põhjalikult kõiki haigusega seotud nüansse patsiendile seletada ning tema muresid maandada. Pahandatakse nendega, kes ilmselt liiga rutakalt otsuse teevad, inimese kaebusi «ei usu» ja ta terveks tunnistavad või psühholoogile suunavad, kirjutas Postimees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708