Autor: Siret Trull • 7. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veskimägi: vaktsineerimise tulem on muutumas küsitavaks

Tänase päeva jooksul peavad tervishoiuteenuse osutajad kohalikele tervisekaitse osakondadele esitama vaktsineeritavate arvu. Kuidas vaktsineerimine aga toimuma hakkab, ei kujuta Tõstamaa perearst Madis Veskimägi päris hästi ette.

„Iga päev käib vastuvõtul 30-40 patsienti, pooltel neist on äge respiratoorne sümptomaatika. Tööd jätkub nendega kella 16-17.00,“ kirjeldas Veskimägi perearsti igapäeva.

Terveid inimesi tavapärase vastuvõtu ajal vaktsineerida ei ole tema sõnul kuidagi võimalik. „Nii võib juhtuda vastupidine ootustele - soodustame tahtmatult tervete nakatumist kui tervisekeskuses puututakse kokku ägedat hingamisteede infektsiooni põdeva haigega.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099