Autor: Triin Tabur • 24. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA senat kiitis tervishoiureformi heaks

Pärast pikka aega kestnud poliitilisi vaidlusi otsustas USA senat demokraatide teotushäältega kiita heaks ulatuslik tervishoiureform, mis peaks tagama ravikindlustuse miljonitele kindlustamata ameeriklastele.

Eelnõu peetakse viimase nelja kümnendi kõige olulisemaks reformiks ühendriikide tervishoius. Jaanuaris peaks eelnõu jõudma esindajatekotta, vahendas ERR Reutersit.

Tervishoiureform annaks tervisekindlustuse praegusega võrreldes lisaks 31 miljonile inimesele. USA rahvastikuameti hinnangul oli mullu riigi 300 miljonist elanikust tervisekindlustuseta 46,3 miljonit ehk ligi 15%.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708