Ainult tellijatele
Autor: Triin Tabur • 8. jaanuar 2010
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nanotehnoloogia toidus kätkeb aimamatuid riske

Brittide hinnangul kasvab nanotehnoloogia kasutamine toidutööstuses järgmise kümnendi jooksul hüppeliselt, kuid see võib kaasa tuua riske, millest meil praegu aimugi pole.

Suurbritannia parlamendi ülemkoja teadus- ja tehnoloogiakomitee avaldatud raport juhib tähelepanu sellele, et praegu on maailmas müügil juba vähemalt 600 toodet, mis sisaldavad juuksekarvast tuhandeid kordi väiksemaid nanoosakesi, ning ligi 80 neist on toidutööstuse produktid, vahendas Tarbija24 Reutersit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708