Autor: Kärt Blumberg • 15. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ihuarsti pihtimus: Elvis oli surmahaige

Arst kirjutas rokikuningale viimasel eluaastal 10 000 retsepti erinevate haiguste vastu.

Mees, kes tappis Elvise – doktor George Nichopoulos on pidanud üle 30 aasta seda tiitlit kandma. Nüüd aga avaldab Nick tõe: Elvist ei viinud 42 aasta vanuses hauda üledoos, vaid pöördumatud tervisehädad, mis oleksid talle varem või hiljem saatuslikuks osutunud, kirjutas SL Õhtuleht.

Elvise viimasel eluaastal kirjutas Nick talle kuulu järgi 10 000 retsepti. Kui 42aastane staar 16. augustil 1977. aastal oma kodus WCst surnuna leiti, esitati tema ihuarstile süüdistus ravimite ülemäärases väljakirjutamises nii Elvisele kui ka teistele patsientidele, nende seas Jerry Lee Lewisele. Presley 75. sünniaastapäeva paiku avaldas Daily Mail katkeid tohtri värskest raamatust "Kuningas ja dr Nick".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099