Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 21. jaanuar 2010
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liigne fruktoosisisaldus toiduainetes on kahjulik

Valmistoidud sisaldavad sageli liiga palju puuviljasuhkrut ning võivad seega viia terviseprobleemide tekkeni.

Samuti sisaldub puuviljasuhkur varjatud vormis (peamiselt maisi- või glükoosi-fruktoosisiirupina) toodetes, kuhu puuvilju lisatud ei ole, nagu näiteks karastusjoogid või müslibatoonid. Peamiselt kasutatakse fruktoosi odava asendusainena maiustustes, jookides, lastetoitudes ja jäätises.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708