Autor: Violetta Riidas • 21. jaanuar 2010
Ainult tellijatele

Liigne fruktoosisisaldus toiduainetes on kahjulik

Valmistoidud sisaldavad sageli liiga palju puuviljasuhkrut ning võivad seega viia terviseprobleemide tekkeni.

Samuti sisaldub puuviljasuhkur varjatud vormis (peamiselt maisi- või glükoosi-fruktoosisiirupina) toodetes, kuhu puuvilju lisatud ei ole, nagu näiteks karastusjoogid või müslibatoonid. Peamiselt kasutatakse fruktoosi odava asendusainena maiustustes, jookides, lastetoitudes ja jäätises.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708