• 21.01.10, 09:57
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Liigne fruktoosisisaldus toiduainetes on kahjulik

Valmistoidud sisaldavad sageli liiga palju puuviljasuhkrut ning võivad seega viia terviseprobleemide tekkeni.
Samuti sisaldub puuviljasuhkur varjatud vormis (peamiselt maisi- või glükoosi-fruktoosisiirupina) toodetes, kuhu puuvilju lisatud ei ole, nagu näiteks karastusjoogid või müslibatoonid. Peamiselt kasutatakse fruktoosi odava asendusainena maiustustes, jookides, lastetoitudes ja jäätises.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.25, 14:23
Digitaliseeritud tekstiilid – üks alahinnatuim kokkuhoiukoht tervishoius
Regionaalhaigla digipööre tekstiilide halduses on näide sellest, kuidas digitaliseerimisega on võimalik vältida ohte ning tänu andmetele on selge ülevaade tekstiilivajadusest. Eesti suurim haigla on selle valdkonna digipöörde ja tekstiililahenduste edulugu: „Kui teekonda alustasime, küsisime endalt, kas see on innovatsioon või paratamatus,“ räägib Tõnu Talisainen, Regionaalhaigla haldusteenistuse juhataja.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele