Autor: Kadi Heinsalu • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimitootjate liidu uus nõukogu esimees on Piret Sell

Ravimitootjate liit valis eelmisel nädalal uueks nõukogu esimeheks Sanofi-Aventise Eesti filiaali tegevjuhi Piret Selli ja otsib ka uut tegevjuhti.

Ravimitootjate liidu nõukogu valis Selli asendama ravimifirma GSK Eesti OÜ juhi Akshay Mody asemel, kes siirdus tööle Londonisse. Meditsiiniuudistel ei õnnestunud Selli hetkel tabada, kuid tema valiku kohta andis infot liidu nõukogu liige Rauno Pukonen, kes esindab Novartis Eesti filiaali ja oli ka ise varem liidu nõukogu eesotsas.

Ühtlasi otsib liit ka tegevjuhti veebruaris Luksemburgi audiitoritööle suundunud Erki Musta asemele. Ravimitootjate liidu liikme, ravimifirma Roche Eesti OÜ tegevjuht Kadri Must sõnas, et juhikandidaate on tulnud vahepealsel ajal mitmeid, kuid et saada ülevaadet parimast valikust otsustati eelmise nädala lõpul toimunud nõukogu koosolekul, et pannakse kuulutus ka ajalehte. Täpsemaid nõudeid kandidaadile võib peagi ilmuvast lehekuulutusest teada saada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099