Autor: Violetta Riidas • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülekoormuse põhjustas palgapäev

Kuu alguse pensioni- ja palgapäevad on apteekide külastatavust oluliselt kasvatanud, selgub aga, et digiretsepti süsteem ei pane suurele koormusele vastu.

Kõige tõsisemad probleemid olid reedel, esmaspäeval said aga osa Pärnu Ülejõe apteeki külastanud inimesed oma rohu kiiresti kätte, vahendas ERR Uudised saadet "Aktuaalne kaamera".

"Inimene tuleb apteeki ju ravimi järele ning kurb on see, kui ta peab siin väga kaua ootama ja ta ei saa seda, mida tal vaja on. Me ei jõua ka kõikidele rääkida seda, et süüdi ei ole mitte meie, vaid süü on kusagil kaugemal, me isegi täpselt ei tea kus. Lihtsalt meie töö on häiritud," ütles Ülejõe apteegi juhataja Hiie Päit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099