Autor: Siret Trull • 16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saare maakonnas kaob võimalus hambaid narkoosi all ravida

Hambaarstide kolimisega Kuressaare haigla ruumidest Saare Kaluri majja kaob maakonnas võimalus hambaid narkoosi all ravida.

Praegu veel haigla ruumes tegutsevad Eva Tamkivi Hambaravi OÜ, Anne Illaku Hambaravi OÜ ja Heli Hiie Hambaravi OÜ kasutavad maakonnas ainsana oma patsientide ravimisel vajadusel narkoosi, mida ei tehta isegi Kuressaare hambapolikliinikus, kirjutas Meie Maa.

Uues asukohas narkoosi aga enam kasutada ei saa, nentis dr Anne Illak. “Paraku ei ole see võimalik, sest vaja on brigaadi ja vastavat aparatuuri,” tähendas ta. “Narkoosiarst aga ei hakka ometi kogu aparatuuriga siit majast lahkuma. Seega ei osuta pärast meie kolimist seda teenust maakonnas enam keegi.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099