Autor: Siret Trull • 17. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar sööstis digiretsepti probleeme lahendama

Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis eile abilinnapea Merike Martinsonile korralduse arutada koos apteekritega läbi digiretseptide rakendamisega seonduvad probleemid ning teha ettepanekud, mida on Tallinna linnal võimalik ette võtta olukorra parandamiseks.

„Mulle on saabunud informatsiooni seoses sellega, et sotsiaalministeeriumi poolt halvasti korraldatud üleminek digiretseptidele on muutnud ravimid inimeste jaoks raskemini kättesaadavaks. Hoiatasime sotsiaalministeeriumi selliste nähtude eest juba möödunud aastal, aga meid ei võetud kuulda. Näib, et digiretseptide juurutamine käib inimeste arvel. Tallinn kui suurim omavalitsusüksus ning suurima apteegivõrgustikuga linn, peab kõigi oma võimalustega patsientide eest hea seisma,“ ütles linnapea Raepressi teatel.

Samuti andis linnapea sotsiaal- ja tervishoiuametil ülesande töötada koos linnaosavanematega linnaosade sotsiaalosakondades läbi küsimus tööjõu kasutamise ümberkorraldamisest, et vajadusel ajutiselt sotsiaalvaldkonda täiendavalt ametnikke suunata, vahendas Delfi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099