Autor: Kärt Blumberg • 6. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pearaamatupidaja sai kurva uudise teada Meditsiiniuudistelt

Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimehe Boris Kirdi kommentaar pearaamatupidaja vallandamise kohta oli napp: Ena Lõoväli vallandati usalduse kaotamise tõttu. Lõoväli sai oma vallandamisest teada hetk tagasi Meditsiiniuudistelt.

Lõuna ajal halva enesetunde tõttu töölt koju läinud ja haiguslehele jäänud pearaamatupidaja Ena Lõoväli sai oma vallandamisest ja selle põhjusest teada Meditsiiniuudistelt, kuna ilmselt ei jõutud talle seda enne haigla poolt teada anda.

"Mulle ei ole edasi antud teadet. Mul hakkas väga halb ja tulin koju," lausus Lõoväli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099