Autor: Violetta Riidas • 15. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste III vahetus Haitil

Haitil missioonil viibib praegu Tartu kiirabi meedik Lemmo Jonuks.

Jonuks vahetas seal välja teise Tartu kiirabi meediku Andras Laugametsa. 2. aprillil Eestist lahkunud Jonuks jääb Haitile 2. maini. Esimesena sõitis missioonile LTKH kirurgia- ja intensiivravikliiniku juhataja Jaak Talving.

Haitil töötavad Eesti päästemeekonna liikmed Põhjamaade segameeskonnas. Nende ülesanne on teenindada 300-le humanitaartöötajale püstitatud rahvusvahelise humanitaarpartnerluse välilaagrit, mis peaks praeguse plaani järgi töötama 1. maini.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099