Autor: Violetta Riidas • 23. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digiretsept pääses «aasta piduri» tiitlist

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) andis eile välja ka sektori nn aasta piduri tiitli, mis ei läinudki pidevalt tõrkuvale digiretsepti süsteemile.

ITLi teatel olnuks avalikkuse silmis loogiline, et aasta piduriks valitakse digiretsept, sest viimase aasta jooksul ei ole olnud teist niivõrd palju IKT valdkonna mainet kahjustanud projekti, kirjutas E24.

«Sektoril on väga piinlik, et digiretsept ei tööta kohe esimesest päevast nagu kellavärk. Samas kui see ükskord tööle saadakse, on tegemist ikkagi olulise läbimurde ja ainulaadse lahendusega kogu maailmas,» selgitas ITLi president Taavi Kotka.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099