Autor: Triin Tabur • 17. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptiärikat karistati tingimisi

Harju maakohus kinnitas täna, 17. juunil nn retseptivabriku kriminaalasjas kokkuleppe, millega kaks süüdistatavat said tingimisi vanglakaristused.

Kohus karistas Andre Ernesaksa tingimisi kolmeaastase vangistusega ning määras talle nelja-aastase katseaja. Kohus arvestas Ernesaksa karistusest maha ka tema vahi all oldud aja 11 kuud ja 24 päeva, vahendas ERR.

Kohus karistas Aleksandr Štšennikovi samuti tingimisi kolmeaastase vangistusega ning määras talle kolmeaastase katseaja. Lisakaristusena võttis kohus Štšennikovilt kaheksaks kuuks õiguse tegutseda tervishoiuteenuste osutamisega seotud tegevusalal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099