Autor: Violetta Riidas • 2. august 2010
Ainult tellijatele

Kogu elu Pärnu haiglas

Reet Kaarlimäel saab homme täis pool sajandit tööd õena Pärnu haiglas. Tegelikult on ta haiglaga veelgi kauem seotud – 71 aastat tagasi sündis ta Pärnu vanas haiglas Sillutise tänaval ja oma esimese sünnipäevagi veetis sarlakite tõttu samas majas.

Augustis teeb sisehaiguste kliiniku taastus- ja järelravi osakonna õde Kaarlimäe veel mõne valve ja läheb pensionile, kirjutas Pärnu Postimees. See ei tähenda aga sugugi, et eluaegne side Pärnu haiglaga nüüd katkeks. Igal kolmapäeval tuleb ta taas haiglasse, et oma seniste kolleegidega osaleda laulukoori proovis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708