Autor: Triin Tabur • 19. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laevapardal koguti doonorverd

Täna, 19. augustil toimus Tallinki Tallinn-Stockholmi liinil seilava kruiisilaeva Baltic Queen pardal doonoripäev, kus Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuse abiga loovutas verd üle 50 meeskonnaliikme.

Baltic Queeni kapteni Roland Lemendiku sõnul tuli initsiatiiv meeskonnaliikmete poolt ning kaasalööjaid on oodatult palju. „Loomulikult osalen ka ise“, märkis Lemendik.

Verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp julgustab ka teisi ettevõtteid sellist eeskuju jätkama: "Näitab see ju kogu organisatsiooni positiivset meelsust heategevusele ja kaasinimeste aitamisele. Mõistagi, mida enam inimesi ja organisatsioone on doonorluse poolel, seda enam saavutame verevarude tagamisel haiglate jaoks üle Eesti suurema stabiilsuse."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099