Autor: Kärt Blumberg • 31. august 2010
Ainult tellijatele

Liit tahab õigust eksinud meedikud korrale kutsuda

Eesti Arstide Liit saatis eelmisel nädalal sotsiaalminister Hanno Pevkurile kirja, kus tegi ettepaneku teha muudatused selles osas, et patsienti kahjustanud arsti tegevust oleks võimalik ajutiselt peatada, kirjutas Eesti Päevaleht.

„Arstide liit on seisukohal, et kui arst on oma tegevuses patsienti kahjustanud, peab olema võimalik arsti tegevus ajutiselt peatada,” selgitas arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa, kelle sõnul peab saama arsti ka kohtuväliselt karistada, kui ta on eksinud seaduste või eetika põhimõtete vastu või kui on tõendatud, et tema erialaoskused on ebapiisavad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708