Autor: Violetta Riidas • 14. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rapla haiglas on muutusi ja muudatusi

Perearstid saavad juba lähiajal jälgida nende poolt Rapla haiglasse ravile saadetud patsientide haiguse kulgu, seisundi dünaamikat ning ravi. Lisaks perearste puudutavale uuendusele teeb Rapla haigla tihedat koostööd Ida-Tallinna Keskhaigla ja teiste pealinna haiglatega ning suureneb hooldusravikohtade arv.

Rapla Maakonnahaigla juhataja Meelis Roosimägi ja ülemarst Aili Laasner rääkisid maakonnalehele Nädaline haigla uudistest. Kui varem sai perearst hankida oma haiglaravil viibiva patsiendi kohta teavet telefoni teel või paberkandjatel, ent rakendamisel on arvestatav uuendus, vahendas Med24. „Haiguse kulgu ja patsiendi paranemist hakkab perearst otse jälgima, kuna saab ligipääsu haigla info shy;süsteemile. Teave patsiendi kohta saab olema vahetu ja kiirem. Samuti saab perearst panna kinni vastuvõttude ja uuringute aegu," ütles Meelis Roosimägi.

Juhataja Meelis Roosimägi nentis: „Oleme süvendanud koostööd Ida-Tallinna Kesk shy;haigla sisekliinikuga. Sealsed arstid käisid meil külas ja käsitlesid insuldiprobleeme ning peale Rapla haigla arsti shy;de ja haigla kiirabi kuulasid neid mitmed perearstidki. Paar korda kuus hakkavad patsiente vastu võtma ka neuroloogid Tallinnast, seda nähtavasti oktoobrist. Koos shy;tööd on kavas arendada ka teiste erialade vahel."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099