Ainult tellijatele
Autor: Kärt Blumberg • 15. september 2010
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tippkardioloog ilmutas südamesõbraliku kokaraamatu

Euroopa Kardioloogide Seltsi värske president Roberto Ferrari andis välja „Euroopa kokaraamatu“, kus on toodud üle 40 ahvatleva kolmekäigulise menüü koos selgitustega, mis on süda, kuidas see töötab ja kuidas ära hoida näiteks hüpertensiooni ja diabeeti.

„Söök kui ravim,“ peaks olema Ferrari sõnul mõte, mis selles raamatust kõlama jääb, rääkis Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardioloogiakeskuse juhataja Margus Viigimaa, kes kuulas raamatu tutvustust Euroopa Kardioloogide Seltsi kongressil augusti lõpus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708