Autor: Kärt Blumberg • 8. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allik: näeme võimalusi Venemaa suunal

Põhja- Eesti Regionaalhaiglal on praegu käsil kolmed läbirääkimised seoses tervishoiuteenuste ekspordiga Soome ja Venemaale, rääkis haigla juht Tõnis Allik eile Arengufondi foorumil.

"Me näeme, et võimalusi on Venemaa suunal, kus on head arstid, aga neid on liiga vähe, arvestades vajadust tervishoiuteenuste järele," kõneles Allik. Tema sõnul saavad Soome ja Rootsi suured haiglad üha rohkem Venemaalt patsiente. Maksejõulisi inimesi on seal küll proportsionaalselt vähe, kuid arvuliselt palju ja nad vaatavad palju ringi just välismaa sunnas.

Samas tunnistas Allik ühtlasi, et ta ei näe, et tervishoiuteenuste eksport oleks haiglate jaoks lähemas tulevikus sadade miljonite kroonide teenimise koht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099