Autor: Kadi Heinsalu • 14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allikmets ja Sell lähevad kohtu ette

Lõuna ringkonnaprokuratuur saatis tuntud arstid Andres Selli ja Lembit Allikmetsa mitmes kuriteos süüdistatuna kohtu ette, teatab rahvusringhäälingu uudistekeskus www.etv24.

Lõuna ringkonnaprokurör Kristiina Laas süüdistab Tartu ülikooli kliinikumi anestesioloogia endist osakonna juhatajat ja Valga haigla ülemarsti Andres Selli (49) keelatud kauba ebaseaduslikus sisseveos ning meditsiinilise uuringu tegemises inimestega, kes ei olnud selleks andnud seaduses ettenähtud korras oma nõusolekut. Samuti süüdistab prokurör Selli võltsitud dokumendi kasutamises ning dokumendi võltsimisele kallutamises.

Prokurör Laas süüdistab Tartu ülikooli emeriitprofessorit ja Tartu aukodanikku Lembit Allikmetsa (74) dokumendi võltsimises.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099