Autor: Violetta Riidas • 18. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. C-vitamiin kartulist
Jahedate ilmadega kaasnevate
külmetusnähtude ennetamiseks tuleks immuunsüsteemi virgutada vitamiinirikaste
värskete marjade, õunte ja köögiviljaga.
Toitumisteadlase ja Figuurisõprade konsultandina tegutseva doktor Mai Maseri sõnul on väga hea C-vitamiini allikas kartul, kirjutas Tarbija24.
Kõige tervislikumad on koorega keedetud mugulad, kuna kõik kasulik on ju koore all. Samuti peaks sööma palju kapsast ja talvisel ajal tuleb eriti kasuks vitamiinirikas hapukapsas.