Autor: Triin Tabur • 2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oktoober tõi juurde 35 HIV-nakatunut

29. oktoobri seisuga on Eestis diagnoositud 312 HIV-nakatunud isikut, sealhulgas kinnipeetavaid 65. Oktoobris lisandus 35 viirusekandjat.

Tallinnas on tänavu registreeritud HIV-nakatunuid 140 ja Ida-Virumaal 138. Tartumaal on registreeritud 13 ja Harjumaal 11 nakatunut. Lääne-Virumaal registreeriti neli HIV-nakatunut, Pärnu-, Viljandi- ja Raplamaal vastavalt kolm, kaks ja üks nakatunut, vahendas Delfi.

Kokku on aastate jooksul Eestis HI-viirus diagnoositud 7632 inimesel, sealhulgas aids 301 inimesel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708