Autor: Triin Tabur • 10. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuntud inimeste head soovid lastekliiniku seintel

TÜ Kliinikumi lastekliiniku seintele riputatakse enam kui sada head soovi haigetele lastele. Soovide autoriteks on Eesti tuntud inimesed.

Lastefondi eestvedamisel on teoks saanud projekt, mille raames paljud avaliku elu tegelased, sealhulgas Mihkel Raud, Anu Lamp, Leelo Tungal, Epp-Maria Kokamägi, Hendrik Sal-Saller ja proua Evelin Ilves panid paberile oma head soovid Tartu Ülikooli Kliinikumi lastekliiniku pisikestele patsientidele. Soove kogunes kokku 121 ning edspidi hakkavad need kaunistama kliiniku seinu.

Projekti eestvedaja, fondi vabatahtliku Pii Mülleri sõnul võeti ettepanek kirjutada haigetele lastele oma ilusaid soove vastu soojalt. „Tagasiside on olnud positiivne ning seda näitab ka saadud soovide paljusus,“ rääkis Müller.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099