Autor: Kärt Blumberg • 15. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhiloa taotlejad peavad hakkama sooritama ka esmaabieksamit

Kooskõlastusringile saadetud sotsiaalministri määrus muudab 1. jaanuarist esmase juhiloa taotlejatele kohustuslikuks ka eksami, kus kontrollitakse esmaabikoolitusel omandatud oskusi.

Kõik mootorsõiduki juhtimisõigust taotlevad isikud peavad läbima esmaabikoolituse, kuid kui siiani pisteti selle lõppedes õppurile lihtsalt pihku tunnistus, siis 1. jaanuarist muutub kohustuslikuks hoopis koolitusel omandatud teoreetiliste ja praktiliste oskuste kontroll, kirjutas Postimees.

«Teadmiste kontrolli viib läbi koolituse läbiviija,» kinnitas sotsiaalministeeriumi pressiesindaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708