Autor: Kadi Heinsalu • 25. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valida saab 2010. aasta meditsiinimõjutajat

Meditsiiniuudiste toimetus valib oma lugejate abiga taas Eesti meditsiini aasta kõige mõjukamat inimest, lehetellijatele e-kirjaga saadetud nimekirjast saab valiku teha esmaspäevani.

Teist aastat järjest toimuv konkurss on üles ehitatud nimekirjale isikutest, keda palume lugejatel järjestada nende mõjukuse põhjal. Tosina Meditsiiniuudiste toimetuse pakutud nime seas on nii tegevarste, poliitikuid kui ametnikke, kuid ka äsja arstiteaduskonna lõpetanud noorarst.

Eelmisel aastal võitis mõjutaja tiitli terviseameti juhtivinspektor Peeter Mardna, kes edastas näiteks sotsiaalminister Hanno Pevkurit. Sarnaseid konkursse Soomes teeb Meditsiiniuudiste sõsarleht Mediuutiset, kus tihti hääletatakse esikohale just minister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708