Autor: Triin Tabur • 22. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiu kirurgia kolib Mustamäele

Järgmisest nädalast võtavad Põhja-Eesti Regionaalhaigla Hiiu korpuse kirurgiliste erialade arstid patsiente vastu juba Regionaalhaigla Mustamäe korpuses aadressil J. Sütiste tee 19. Mustamäel toimub ka haiglaravi.

Onkoloogilised konsiiliumid toimuvad jaanuarist 2011 nii Hiiu kui ka Mustamäe korpuses, teatas raviasutus.

Kirurgiakliiniku pea- ja kaelakirurgia; onkoloogilise üldkirurgia; rindkerekirurgia ning onkoloogiliste naistehaiguste osakondade arstid võtavad teisipäevast, 28. detsembrist, patsiente vastu Mustamäe korpuse polikliinikus, ka haiglaravi toimub Mustamäel. Hiiul jätkavad patsientide vastuvõttu kiiritus- ja keemiaravi arstid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099