Autor: Kadi Heinsalu • 31. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arak ITK uus kirurgiakliiniku juht, Mäesalu auditikomitee esimees

Alates 3. jaanuarist 2011 asub Ida-Tallinna Keskhaigla kirurgiakliiniku juhatajana tööle Andrus Arak, senine juht Andrus Mäesalu siirdub haigla auditikomitee esimeheks, teatas haigla.

„Mul on hea meel anda oma panus hästi toimiva, tööka ja arenemisele orienteeritud kliiniku juhina, jätkates oma karjääri Eesti ühes suurimas haiglas. Tänu kogemustele kasvajaid opereeriva kirurgina ja onkoloogina saan ka kaasa aidata kasvajate ravi kvaliteedi ja kättesaadavuse üldisele paranemisele Eestis, et pakkuda meie haigla kaudu vähiravi võrgustikule uusi lisaväärtusi,“ sõnas esmaspäevast kirurgiakliiniku juhina tööle asuv Arak.

Arak on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 1986. aastal ja kaitsnud 1996. aastal meditsiinidoktori väitekirja maovähi kirurgilise ravi prognostilistest teguritest. Varem on ta töötanud TÜ Kliinikumis kirurgilise onkoloogia osakonna juhatajana ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla Hiiu korpuse ravijuhina.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099