Autor: Indrek Kald • 21. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laupäeval Põhja-Tallinnas Rahva Tervislik Päev

Homme kell 11–17 toimub Salme kultuurikeskuses "Rahva Tervislik Päev", kus soovitakse linna elanikke teavitada tervislikest eluviisidest. Tegemist on esmakordse sündmusega Põhja-Tallinnas.

Külastajat ei oota ees mitte ainult tervisemess, vaid toimuvad erinevad seminarid, koolitused, konkursid ning üritust alustab galakontsert. Näiteks on võimalik mõõta vererõhku, rasvaprotsenti kehas, veresuhkru taset, teha HIVi kiirtesti, õppida küpsetama terviseleiba, teha tervisevõimlemist, vaadata lasteteatrit jne. Külastaja jaoks on kõik tasuta, registreerimine gruppidesse toimub 30 minutit enne seminari või koolituse algust.

Osalevad järgmised organisatsioonid: Eesti Reumaliit, Eesti Diabeediliit, Tallinna Spordiselts Kalev, Eesti Vähiliit, Tallinna Puuetega Inimeste Koda, Eesti Tsöliaakia Selts, Eesti Kutsehaigete Liit, Eesti Geenivaramu, Re-Hab Community (narko- ja alkoholiennetus), HIV-Positiivsete võrgustik, Eesti Allergialiit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099