Autor: Kadi Heinsalu • 31. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eve Karmo jälle tööl: Tallinna linna perearstikeskuse juhina

Tänasest Tallinna linnavalitsuse ajalehest Pealinn saab lugeda, et kauane tervishoiujuht Eve Karmo on pärast rohkem kui aastast kodus olemist taas tööl: Tallinna munitsipaalperearstikeskuse juhatajana.

Veebruari esimesest päevast alustab esimeses linnale kuuluvas perearstikeskuses juhatajana tööd Eve Karmo, jätkab ajaleht. "Olen elupõline Nõmme elanik ja seepärast on mul eriti hea meel, et juba kuu aja pärast saavad nõmmelased moodsa tervisekeskuse, mis on endise räämas polikliinikuhoonega võrreldes nagu öö ja päev," rääkis Karmo.

Kokku konkureeris Tallinna PAKi juhi kohale kaks inimest, kellest valituks osutus Eve Karmo.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099