Autor: Violetta Riidas • 14. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERHi Onkoloogia- ja hematoloogiakliinik jätkab tegevust Mustamäel

18. aprillist töötavad Põhja-Eesti Regionaalhaigla onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku keemiaravi arstid Mustamäel (J.Sütiste tee 19) ja kiiritusravi arstid nii Mustamäe (J. Sütiste tee 19) kui ka Hiiu korpuses (Hiiu 44). Mustamäel toimub nii arstide vastuvõtt polikliinikus kui ka aktiivravi.

Mustamäe haiglalinnaku arendamise ja uue X-korpuse valmimisega nähti ette uued ruumid ka seni Hiiul tegutsenud osakondadele. 2010. aasta lõpust töötavad Mustamäel kõik kirurgiakliiniku ja anestesioloogiakliiniku osakonnad.

Nüüd alustavad renoveeritud ruumides tööd ka kiiritusravi ja keemiaravi keskused.Seni tegutses onkoloogia- ja hematoloogiakliinik kahes hoones: Mustamäel asus hematoloogiakeskus ning Hiiul kiiritusravi ja keemiaravi keskused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099