Autor: Violetta Riidas • 19. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meedikuid häirivad võhikutest nõukoguliikmed

Meditsiiniuudiste veebiküsitlus näitas, et enamikku vastanuist häirib, kui haigla nõukogudesse määratakse meditsiinilise hariduseta inimesed.

Üks vastanutest arvas ka, et kui nõukogu liige oleks tugev majandusspetsialist või jurist, poleks probleemi. "Probleem tekib siis, kui nõukogudesse kogunevad persoonid, kel puudub igasugune haridus ja/või elu- ning töökogemus või kelle töökogemus piirdubki ainult poliitik olemisega," kirjutas kommentaator.

Kokku vastas küsitlusele 82 inimest. 73 neist leidis, et neid häirib, kui haigla nõukogudes istuvad meditsiinilise hariduseta inimesed. 9 vastanut see ei häiri.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099