Autor: Merike Kungla • 17. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Villa Benita on valmis kaebama haigekassa peale Euroopa Komisjonile

Villa Benita juhid annavad teada, et nende seisukohad haigekassa lepingu ja kohtuprotsessi jätkumise osas ei ole seoses Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) ja SA PJV Hooldusravi eilse ostu-müügitehingu sõlmimisega muutunud.

"Hoopis vastupidi, PERHi ja PJV Hooldusravi tehing näitab meie jaoks selgelt põhjust, miks haigekassa ei kuulutanud välja konkurssi Keila piirkonnas ja miks ei toimunud ostu-müügitehing enne 1.aprilli," ütles Villa Benita juhataja Liina Lokko, "võiks öelda, et kuningas on alasti."

Lokko sõnul, et on täiesti arusaamatu, miks ravijuhud olid planeeritud PJV Hooldusravile, vaatamata asjaolule, et PJV Hooldusravil ei ole antud kohas tegevusluba. "Pärast Keila Haigla müüki eraettevõtjatele võib öelda, et olukord Eesti tervishoiuturul on rikkam erakordselt absurdse kaasuse võrra," jätkas Lokko.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099