Autor: Kadi Heinsalu • 15. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USAs on nr 1 lastetoit kuiv hot dog

Postimees kirjutab seal elava eestlanna muljetest, et Ameerika Ühendriikide laste peamine söök on kuivavõitu kiirtoit. Imestada võib ka selle üle, et tänavatel ei leidu eriti jalakäijaid, kui vaid turismipiirkonnad välja arvata - kõndimine pole lihtsalt ameerikalik.

“Ühes telesaates küsiti lapselt, millest friikad tehtud on, ja laps ei teadnud isegi, mis asi see kartul on,„ kirjutab üks eestlanna, kes elab USAs. Pikemat aega Ameerika Ühendriikides elades tuleb harjuda eestlase jaoks väga erineva mõttemaailmaga. Tavalisele turistile jääb suurem osa erinevusi märkamatuks, kuna külastatakse enamasti suur- ja puhkelinnu, mis on kohandatud turistide vajadusi silmas pidades.

Pitsa ja burger kui lastetoit

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099