Ainult tellijatele
Autor: Merike Kungla • 19. juuli 2011
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurooplaste suur rasvase toidu ja alkoholi isu olla geneetiline paratamatus

Eurooplased on võrreldes mujal (va USAs) elavate inimestega suuremad rasvaste toitude sööjad ja alkohoolsete jookide tarvitajad, kuna sellisteks on geneetiliselt arenetud, vahendab Forte ajalehte The Independent.

Aberdeeni ülikooli teadlased tuvastasid geneetilise lüliti DNAs, mis kontrollib galaniini geeni. Viimane lülitatakse sisse aju osas nimega hüpotalamus, mis reguleerib söögiisu ja janu. Aasias elavatel inimestel toimis ühendus selle lüliti vahendusel eurooplastega võrreldes hoopis laisemalt, mistõttu polnud isu ja janu võrreldaval tasemel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708