Autor: Merike Kungla • 29. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid jäid Pevkuri garantiiga rahule

Anneli Talvik: oleme positiivselt meelestatud ja usume, et asi saab korda. Sotsiaalministeerium sõlmis täna perearstidega kokkuleppe, mille kohaselt muutub puude vormistamine lihtsamaks alates 2012. aastast ning esmaspäeval käivitub kahes piirkonnas esimene pilootprojekt.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur andis kokkuleppe kohaselt Eesti Perearstide Seltsile (EPS) ja avalikkusele lubaduse, et esitab puuetega inimeste sotsiaaltoetuse seaduse ja riikliku pensionikindlustuse seaduse muutmise seaduse ettepanekud parlamendile septembrikuu jooksul.

Seadusemuudatus hakkaks kehtima 1. jaanuarist 2012.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099