Autor: Triin Tabur • 5. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearst Signe Salumets näeb paksema riigi eeliseid

Soomes Kiuruvesi tervisekeskuses toimetab oktoobrist tartlane Signe Salumets, kes töötab põhjanaabrite juures perearstina, kirjutas Postimees.

Miks just Kiuruvesi? «Kui minna, siis perega,» räägib Signe Salumets. «Minu jaoks ei olnud pere Eestisse jätmine mõeldavgi! Aga kui juba perega tulla, siis peaks olema ka võimalikult pikk tööleping.»

Alul lootis Salumets minna põhja poole mere äärde, aga seal pakuti lühiajalist lepingut, sellal kui Kiuruvesi töö on kolmeks aastaks. Ei ole vaja vist lisada, et Salumetsad on Kiuruvesiga praegu vägagi rahul. Ja peapõhjus ei ole netopalk, mis ulatub vägagi kirvemeetodil hinnates residentide ligi 50 000 kroonist vanas rahas tipp-spetside 150 000 kroonini.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099