Autor: Merike Kungla • 12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaa haiglas käib vilgas ehitustegevus

Viimastel aastatel on Hiiumaa haiglas renoveeritud mitu osakonda ja haigla olukorra parandamine jätkub praegugi. Mõne kuu pärast saab valmis haigla juurdeehitus, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Hiiumaa haigla hooldusravivõimalused paranevad oktoobrist alates tunduvalt, sest siis avatakse 550-ruutmeetrine nüüdisaegne raviosakond. Kui veel mõne aasta eest arutati, kas lõpetada üldse Hiiumaal statsionaarse arstiabi osutamine, siis Hiiumaa haigla juhi sõnul enam seda ohtu pole.

"Tõenäoliselt tervishoiuorganisaatorid on ka aru saanud, et saarelisusest tingitud isoleerituse tõttu peab siia jääma statsionaarne eriarstiabi," rääkis SA Hiiumaa haigla juhatuse liige Gennadi Aavik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099