Autor: Merike Kungla • 12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Psühholoog näeb eile Tallinnas tulistamise korraldanud Drambjanis psühhopaatilisi kalduvusi

Eesti Päevalehe (EPL) palvel Karen Drambjani "proklamatsiooni" lugenud tunnustatud Eesti psühholoog nägi kurjategija profiili hinnates selgeid psühhopaatilisi kalduvusi ja sarnasust Norra massimõrvari Anders Breivikiga, vahendab ERRi uudisteportaal.

Ekspert, kes oma nime sündmuse värskuse tõttu leheveergudel näha ei soovinud, hindas sarnaselt peaminister Andrus Ansipiga Drambjani tegude võimalikuks motiiviks hiljuti Norras juhtunut, kirjutas leht.

"Selge, et sel mehel olid need veendumused juba pikka aega varem olemas. Ja tundub hirmus sarnane enesetapujuhtumite kajastamisele - kui sellest midagi kirjutatakse, siis sellele järgneb suitsiidide arvu tõus ja inimesed hakkavad seda matkima," nägi psühholoog seost kahe aasta taguse kirjutise ja tänavusuviste sündmustevahel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099