Autor: Merike Kungla • 17. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus tulemas konverents peavalust

Eesti Peavalu Selts ja Ludvig Puusepa nim Neuroloogide ja Neurokirurgide Selts korraldavad 27. septembril Tartu ühise konverentsi "Peavaluga avalduvad vaskulaarsed haigused", annab Tartu Ülikooli Kliinikum teada.

Konverentsil tuleb juttu tugeva äkkpeavalu vaskulaarsetest põhjustest, esimesest Eestis diagnoositud reversiibelsest tserebraalsest vasokonstriktsiooni sündroomist, subarahnoidaalse hemorraagia kaasaegsest käsitlusest, äkkpeavalu radioloogilisest diagnostikast ja siinustromboosist.

Lisainfot konverentsi kohta saab SIIT.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099