Autor: Violetta Riidas • 3. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaak Talving jäi merel kadunuks

Reede hilisõhtul sai Lääne-Eesti päästekeskus teate Hobulaiu lähedal uppunud paadi kohta, kirjutas Eesti Päevaleht.

Terve järgmine päev tegelesid kadunud kahe mehe otsimisega mitmed paadid, kaatrid ja kopter, kuid otsingud jäid tulemuseta, sest kumbagi meest meri välja ei andnud.

Esialgsetel andmetel on üks kadunutest Haiti maavärina ja Indoneesia tsunami ohvritele abi pakkunud, aga ka Eesti kaitseväe missioonidel kaasas käinud Lääne-Tallinna keskhaigla anestesioloog Jaak Talving. „Ega see polnud mingi väike paat, kuid eks nad ehitusmaterjale vedasid sellega ja ju siis midagi juhtus,” sõnas Talvingu hea sõber Toomas Vilosius. „Täna (eile – toim) on igatahes otsingud lõpetatud.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099