Autor: Triin Tabur • 21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvamaa haigla ehitustööd algavad tuleval nädalal

10. oktoobril allkirjastasid Järvamaa haigla ja Paide MEK lepingu, mille järgi alustatakse haigla uue õendusabihoone ehitusega juba tuleval nädalal, kirjutas Järva Teataja.

Paide MEKi juhatuse liige Janek Lohu sõnas, et ettevalmistustööd juba käivad. «Pealtnäha võib-olla ei hakkkagi möödujale silma, aga praegu teeme objektil mullatöid, samuti on vaja maha võtta mõned puud,» ütles ta. «Ehitusega saab loodetavasti pihta hakata tuleval nädalal.»

Vastavalt uue hoone projektile tuleb kahte hoonet ühendav galerii koost lahti võtta. Lohu andmetel soovib haigla galerii maha müüa. «Olen kuulnud ka jutte, et galeriid saaks võimalusel kasutada näiteks sillakonstruktsioonina, kuna sellel on tugev ja vastupidav metallkarkass,» ütles ta. «Mis sellest aga tegelikult saab, ei tea.»

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099