Autor: Triin Tabur • 24. oktoober 2011
Ainult tellijatele

Tapfer: ravimitega seotud teave peab arstini jõudma ka rahapuudusel

Ravimitootjate Liidu juht Riho Tapfer märkis läinud nädalal Meditsiiniuudiste online-intervjuus, et Eesti riigi maine ja atraktiivsus sõltub maailmas eeskätt sellest, kuidas siin hinnatakse innovatsiooni ja kuidas suhtutakse teadus- ja arendustegevusse tehtavatest investeeringutesse.

Rootsis tasutakse arstidele aastast 2004 kongressile sõidu korral osalustasu ja 50% reisikuludest, toidust ja majutusest. Ka Norra on kehtestanud üsna ranged piirangud nn kongressireisidele. Kas Eestis on kavas ka taolised ühtsed reeglid panna ravimitootjate liidu liikmetele? St kas eetikakoodeksit võidakse veelgi täpsustada?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708