Autor: Triin Tabur • 27. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talvik: perearstid ei ole ravimite müügist huvitatud

Kindlasti ei ole perearstid huvitatud ravimite müümisest ja ammugi ei ole see perearstile mingi äriidee, mis aitaks eelarvega toime tulla, sõnas perearstide seltsi juhatuse liige Anneli Talvik, kommenteerides maaomavalitsuste liidu vastavat ettepanekut tarbija24-le.

«Oleks ju suisa tragikoomiline, kui perearst, kelle huvides on patsienti võimalikult tervena hoida, hakkaks talle rohkem ravimeid kirjutama, sest «see aitaks ta ärile kaasa»? Siin on juba ette vastuolu sisse kirjutatud,» leidis Talvik.

Talvik rõhutas, et perearstide selts on vastu kõikidele mittearstlikele tegevustele, millega perearst tegelema peab või kellegi meelest peaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099