Autor: Kadi Heinsalu • 28. oktoober 2011
Ainult tellijatele

Tõnu Peets: bioloogilise ravi kriteeriumid on meil Euroopa rangeimad

Tänasel reumaliidu foorumil märkis reumatoloogide seltsi esimees Tõnu Peets, et bioloogilise ravi alustamise kriteeriumid Eestis on Euroopa rangeimad ja leevendada neid haigekassa pole soovinud. Ta julgustab patsiente pöörduma otse haigekassa poole ravikulude kinnimaksmiseks.

"Eesti meetod eeldab patsiendi teatavat eelnevat indvaliidistumist, enne kui bioloogilise raviga alata saaks," jätkas reumaarst. Ida-Tallinna Keskhaiglas töötava Tõnu Peetsi sõnul on näiteks nende juures bioloogilisele ravile pidev 50st inimestest järjekord. Haigla saab tegutseda vastavalt talle eraldatud lepingumahule ja järjekorda kaotada ei suuda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708